Kielipalvelut

Tekstien ammattilainen terävöittää yrityksesi sanoman

Erikoisalamme

Olemme erikoistuneet yrityshallinnon teksteihin, ja kirjoitamme ja käännämme muun muassa tilinpäätökset, toimintakertomukset ja vastuullisuusraportit taidolla, joka kumpuaa aikaisemmasta kokemuksestamme yritystalouden parissa. Asiasisällön syvällinen ymmärtäminen auttaa meitä tuottamaan oikein sanoitettuja tekstejä niin suomeksi kuin englanniksi ja ruotsiksikin. Käännämme sekä pienten että suurten yritysten dokumentit vakaalla asiantuntemuksella.

Muita meille tuttuja aihealueita

Avoin uteliaisuus ja tiedonjano elää vahvana kaikkien kääntäjiemme sydämessä, ja niinpä meille on kertynyt käännös- ja kirjoituskokemusta monista aihealueista:

  • Ohjelmistojen ja sähköisten palveluiden käyttöliittymät ja käyttöoppaat
  • Henkilöstöhallinto
  • Ympäristö, luonto, lemmikkieläimet
  • Matkailu
  • Taide, kädentaidot
  • Kaunokirjallisuus, lasten- ja nuortenkirjallisuus
  • Hyvinvointi, terveys

Tekstinhuolto- ja kirjoituspalvelut

Kohderyhmän huomion kiinnittävät verkkosivut, blogit ja muut julkaisut vaativat sujuvasti muotoiltua ja asiantuntevaa sisältöä, jotta teksti jaksetaan lukea loppuun saakka. Kirjoitamme antamasi aiheen tai sisällön pohjalta julkaisusi alusta loppuun tai voimme sujuvoittaa oman alansa ekspertin kirjoituksen vastaamaan tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Saamme siis tekstin kuin tekstin soljumaan puolestasi, kysy lisää tai pyydä tarjous kielipalveluistamme!

Hinnoittelusta

Käännösten hinnoittelu perustuu tekstin laajuuden lisäksi sen sisältämän sanaston ja aihealueen haastavuuteen. Lisäksi hinnoittelussa huomioidaan käännökseen liittyvät lisäpalvelut, kuten kielentarkistus. Hinnoittelemme käännökset yleensä kokonaisuutena, kun olemme saaneet nähtäväksi käännettävän tekstin tai osan siitä.

Sisällöntuotanto ja tekstinhuolto veloitetaan useimmiten tuntiperusteisesti, mutta isommat kokonaisuudet voidaan hinnoitella pakettina.

Synonymic tuottaa aina viimeisteltyä ja julkaisukelpoista tekstiä, ellei asiakkaan kanssa erikseen sovita ns. raakaversion tuottamisesta.

Hintaesimerkkejä

*hinnat ovat arvonlisäverottomia esimerkkihintoja. Saat meiltä aina halutessasi tarjouksen ennen työn aloittamista. Pyydä tarjous tästä!