Kielipalvelut yrityksille

Asiantuntevat kielipalvelut yrityksille

Käännöspalvelu

Tekoäly ja automatiikka ovat tätä päivää monilla aloilla, mutta tekstien kääntäminen vaatii edelleen aitoa älyä, tunnetta ja asiantuntemusta, jotta lopputulos on asiallinen ja viimeistelty. Kieliammattilainen tunnistaa tekstiin sopivimmat sävyt ja sanavalinnat kirjoituksen käyttötarkoituksen ja kohdeyleisön mukaan.

Käännöskielemme ovat englanti, ruotsi ja ranska, mutta laajan verkostomme kautta löytyy myös monien muiden kielten asiantuntijoita.

Tunnemme laajasti eri aihealueiden termistöä ja erilaisten tekstien tyylilajeja. Tässä esimerkkejä osaamisaloistamme:

  • Talous, kirjanpito, verotus, yritystoiminta
  • Ympäristö, luonto, lemmikkieläimet
  • Matkailu
  • Taide, kädentaidot
  • Kaunokirjallisuus, lasten- ja nuortenkirjallisuus
  • Hyvinvointi, terveys
  • ja monia muita, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitsitpa käännöstä yrityksesi viestintään, harrastusseuralle tai ihan vain omaan käyttöön, palvelemme sinua kaikissa käännöstarpeissasi.

Tekstinhuolto

Yritysten ja yhdistysten viestintä on usein tekstin muodossa verkossa, esitteissä ja muissa julkaisuissa, ja oikeakielisen ja tyylikkäästi muotoillun viestinnän merkitystä ei voi liikaa korostaa. Asiayhteyteen sopivan sanaston käyttö ja sujuvaksi muotoiltu teksti antavat yrityksestä toimialasta riippumatta asiantuntevan ja laadukkaan vaikutelman.

Yrityksesi oma väki tuntee varmasti parhaiten toimialan erityispiirteet ja tietää alalla käytettävän termistön, mutta kieliasun ja tekstin sujuvuuden tarkistamiseen on hyvä käyttää kielialan ammattilaista, jotta lopputulos on viimeistelty.

Saamme tekstin kuin tekstin soljumaan puolestasi. Pyydä tarjous tekstin- ja kielenhuoltopalvelustamme oman yrityksesi tarpeiden mukaan.