Yrityspalvelut

Anna meidän keventää yrityksesi arkea

Synonymicin asiantuntemus käytössäsi yrityksesi hallinnon kehittämiseen ja muutostilanteiden tueksi. Tunnemme yritystoiminnan ja hallinnon yhteensovittamisen haasteet ja haluamme tukea yritystäsi erityisesti prosessien kehittämisessä.

Budjetointi

Moni yritys aloittaa toimintansa nojaten aloitusvaiheessa tehtyyn liiketoimintasuunnitelmaan, mutta tämän jälkeen talouden suunnittelu voi jäädä liiketoiminnan kiireiden varjoon. Yrityksen toiminnan kehittäminen vaatii ennakoivaa suunnittelua, ja budjetointiprosessi tukee käytännön tekemistä talouden näkökulmasta. Autamme asiakkaitamme budjetointiprosessin rakentamisessa yrityksen toiminnan ja tarpeiden mukaan sekä budjetoinnin käyttöönotossa ja seurantaprosessien suunnittelussa.

Muutosprosessien tuki

Hallinnon käytäntöjen kehittäminen, kuten järjestelmävaihdos tai muu toimintatapojen uudistaminen tuo tilapäisesti lisätyötä, ja joskus uuden prosessin perusteellinen käyttöönotto jää keskeneräiseksi resurssipulan vuoksi. Myöhemmin keskeneräisestä toimintatavasta voi tulla uusi normaali, ja uudistukselta toivottu parannus jää vajaaksi. Ulkopuolisen tekijän käyttäminen lisätyöhön helpottaa muutosprojektin toteuttamista ja vähentää omalle henkilökunnalle jäävän lisätyön määrää.

Suunnittelemme esim. järjestelmävaihdoksen, yrityshallinnon toimintojen tehostamisen tai muun yritysarjen tai -prosessin muutoksen ja tuemme muutoksen toteuttamisessa. Muutosprojektiin kannattaa sisällyttää myös jälkiseuranta, jolla varmistetaan että kaikki muutoksen tavoitteet täyttyvät.

Neuvonta ja koulutus

Taloushallinnon ja kirjanpidon neuvonta ja koulutus yksilökoulutuksena tai pienryhmille. Koulutuksen sisältö voidaan sopia täysin osallistujien tarpeen mukaan, ja itse koulutus hoitaa joustavasti joko etänä tai paikan päällä.